غصــ الربيع ــون Admin
عدد الرسائل : 8006 البلد : سبحان الله وبحمده
عدد خلقه
ورضى نفسه
وزنه عرشه
ومداد كلماته : : نقاط : 81313 تاريخ التسجيل : 28/03/2008
| موضوع: شوربة حساء الشاكرية الأربعاء يوليو 27, 2011 9:53 am | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] المقادير اللازمة للحساء : * دجاج مقطع . * ستة أكواب من اللبن الرائب. * حبة بصل كبيرة. * ربع كوب من الزيت النباتي. * ملعقة كبيرة من النشا. * ربع ملعقة صغيرة من الفلفل. * خمسة فصوص من الثوم. طريقة التحضير : * اسلقي الدجاج مع البصل و الملح. * اخرجي الدجاج من الشوربة * اخرجي البصل و استخدمي المصفاه و أضغطي علي البصل حتي يسقط ناعم. * ضعي الدجاج في اناء و معه كوب واحد من المرق. * ضعي اللبن و النشا علي نار هادئة و قومي بتقليبهم حتي يبدأ اللبن في الفوران. * اسقطي قطع الدجاج في الاناء الموجود فيه اللبن و النشا. * اتركي الخليط علي النار لمدة ربع الساعة مع التقليب. * ضعي قطع الثوم في الزيت النباتي علي النار حتي الاحمرار او لمدة لا تزيد علي الدقيقتين. * ضيفي الملح و الفلفل الأسود للزيت و الثوم بعد رفعهم من النار. * ضيفي الزيت و الثوم لخليط الدجاج و اللبن ويقلبوا علي نار هادئة لدقائق. | |
|