غصــ الربيع ــون Admin
عدد الرسائل : 8006 البلد : سبحان الله وبحمده
عدد خلقه
ورضى نفسه
وزنه عرشه
ومداد كلماته : : نقاط : 81313 تاريخ التسجيل : 28/03/2008
| موضوع: طريقة عمل شكولاتة Ferrero Rocher أو الشكولاتة محشية بالبندق بالبيت الإثنين يوليو 05, 2010 5:26 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
هذا الحلي لمحبي الشكولاتة
أكيـــــــــــــــــــــــــــد عافينها مايحتاج
ونشوف طريقة عملهاااااااااا
نحتاج الى
:المكونات
1- كمية من البندق العادي والبندق المجروش..
2- شكولاته خام 200 جرام..
3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.
4- من 40 الى 50 جرام زبده (إي نصف إصبع)
5- قوالب إشكال
الطريقة:
1- تحطون الزبد + الشيكولاته الخام في حمام مائي.. وتذوبونها زى الصورة 2 ..
3- تضيفون كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا
4- تضيفون ملعقتان نوتيلا على الخليط لين تصير زى الصورة
طريقة عملها في القالب:
1 - تزيدوا كمية بسيطة جدا في القالب .. عشان يبان الشكل..
2- تضيفون البندق عليه ..
3- تحطون الخليط على القالب ..
4_وتكملوا زى الخطوات الثلاث الأولى ..
5 _ بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لين تجمد مرة
الخطوة الأخيرة
تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها .. طبعا على حسب القالب اللي تحطيه
وبإلهنا والعافية منقول | |
|