مدونةغصون الربيع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةغصون الربيعأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 السابليه

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
نور
نورحياتي
نور


انثى عدد الرسائل : 315
البلد : السعودية
   : السابليه C0deceb77b
  : السابليه Female62
نقاط : 55571
تاريخ التسجيل : 02/12/2009

السابليه Empty
مُساهمةموضوع: السابليه   السابليه Icon_minitimeالأحد أغسطس 21, 2011 7:48 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

المقادير:

3 كوب دقيق او يذيد على حسب العجن

واحد كوب زبده

بيضة واحدة

نص كوب سكر بودره

ملح وفانيلا

الطريقه:

اخفقلا الزبده ثم اضيفى السكر واخفقى الى ان تتكون عجينة بيضاء..

اخفقى البيضة بالفانيلا ثم ضيفيها على الخليط

ثم ضيفى بالتدريخ بملعقه خشب الدقيق المخلوط بالملح...

واخلطى حتى تتكون عجينة متماسكة قابلة للفرد والطى

اقسمى العجينة الى 2 وقومى بفرد كل قسم بالنشابة على شكل مستطيل ...

اعملى دائرتين واحده مغلقة والتانية مفتوحة من الوسط طبعا فى ادوات مخصوصه بس لو مش عندك يمكنك استخدام اى دوات فى التقطيه زى كوب بحجم مناسب ولعمل الفراغ فى المنتصف ممكن غطا صغير ..

لكن فى قطاعات مخصوصة للسابيليه بتسهل عمليةا لتشكيل

ادخليها فى فرن حار سريع

ثم الصقى الدائرة الكاملة وفوقها الدائرة المجوفه اما بداخلها سكر بودرة او شكولاته سايله او مربى

او قدميها بشكلها ومرشوش عليها السكر البودرة ...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
السابليه
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» بسكويت السابليه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدونةغصون الربيع :: أقســـــام المنتدى :: عالم ست البيت :: ركن المطبخ-
انتقل الى: