غصــ الربيع ــون Admin
عدد الرسائل : 8006 البلد : سبحان الله وبحمده
عدد خلقه
ورضى نفسه
وزنه عرشه
ومداد كلماته : : نقاط : 81313 تاريخ التسجيل : 28/03/2008
| موضوع: فراخ بانية الأربعاء أكتوبر 20, 2010 1:53 pm | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] فرخة بصلتين خل وليمون 2 بيضة زيت للقلى بقسماط مفرى ملح فلفل بهارات توابل
الطريقة 1.اخلى الفرخة جيدا بنزع العضم والجلد منها جيداااا (ممكن شراء قطع فراخ مخلية من السوبر ماركت او الفرارجى) 2.هاتى تلك القطع المخلية وتبليها بالبصل المفرى والملح والفلفل والبهارات جيدا 3.ضعى الخل على الفراخ المتبلة واتركيها لمدة ساعة او ساعتين 4.هاتى قطعة قطعة من الفراخ وضعى عليها البقسماط المفرى وثم البيض المضروب 5.اقلى هذة القطع فى الزيت واخفضى النار (النار تكون هادئة حتى تستوى الفراخ ) 6.بمجرد وصولها للون الذهبى الرائع انزعيها من على النار 7.قدمى احلى الفراخ البانية مع مكرونة او يمكن عملها كسندوتشات رائعة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|