الرئيسيةغصون الربيعمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 السينابون

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
غصــ الربيع ــون
Admin


انثى عدد الرسائل : 8006
البلد : سبحان الله وبحمده
عدد خلقه
ورضى نفسه
وزنه عرشه
ومداد كلماته
   :
  :
نقاط : 52223
تاريخ التسجيل : 28/03/2008

مُساهمةموضوع: السينابون   الثلاثاء أغسطس 24, 2010 1:30 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

المقادير :

3 ونص كوب دقيق فاخر
3 ملاعق اكل سكر
معلقة صغيرة ونص بيكنج بودر
رشة ملح
كوباية ونص مية


3 ملاعق اكل خميرة فورية

الطريقة :
نخلط المقادير دى كلها بالخلاطوبعدين
نسيبها تخمر لمدة ساعة وبعدين
نشتغل فيها بعد ما تخمر
نرش ترابيزة شوية دقيق
ونفرد عليها العجينة
نفرد العجينة ونرش عليها السكر والقرفة بطريقة وافرة
نلف العجينة بطريقة السويس رول على شكل اسطوانة ونقطع العجينة عرض 4 سم
ندهن البايركس بالزبدة ونرصص السيابون
ونسيبة يتخمر لمدة 10 دقايق وندخلة الفرن
وبعد لما يخرج نحط علية الصوص
مقادير الصوص:
6 قطع جبنة كيرى
نص علبة نستلة حليب مركز
ا علبة قشطة جاهزة من السوبر ماركت
وبعد ما حطينا الصوص على السينامون
او السينابون
نرش علية عين جمل مطحون
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://gsoon.hooxs.com
 
السينابون
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدونةغصون الربيع :: أقســـــام المنتدى :: عالم ست البيت :: ركن المطبخ-
انتقل الى: