الرئيسيةغصون الربيعمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 طريقة عمل شكولاتة Ferrero Rocher أو الشكولاتة محشية بالبندق بالبيت

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
غصــ الربيع ــون
Admin


انثى عدد الرسائل : 8006
البلد : سبحان الله وبحمده
عدد خلقه
ورضى نفسه
وزنه عرشه
ومداد كلماته
   :
  :
نقاط : 52273
تاريخ التسجيل : 28/03/2008

مُساهمةموضوع: طريقة عمل شكولاتة Ferrero Rocher أو الشكولاتة محشية بالبندق بالبيت   الإثنين يوليو 05, 2010 5:26 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة][ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


هذا الحلي لمحبي الشكولاتة

أكيـــــــــــــــــــــــــــد عافينها مايحتاج

ونشوف طريقة عملهاااااااااا

نحتاج الى

:المكونات

1- كمية من البندق العادي والبندق المجروش..

2- شكولاته خام 200 جرام..

3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.

4- من 40 الى 50 جرام زبده (إي نصف إصبع)

5- قوالب إشكال


الطريقة:

1- تحطون الزبد + الشيكولاته الخام في حمام مائي.. وتذوبونها زى الصورة 2 ..

3- تضيفون كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا

4- تضيفون ملعقتان نوتيلا على الخليط لين تصير زى الصورة

طريقة عملها في القالب:

1 - تزيدوا كمية بسيطة جدا في القالب .. عشان يبان الشكل..

2- تضيفون البندق عليه ..

3- تحطون الخليط على القالب ..

4_وتكملوا زى الخطوات الثلاث الأولى ..

5 _ بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لين تجمد مرة

الخطوة الأخيرة

تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها .. طبعا على حسب القالب اللي تحطيه

وبإلهنا والعافية
منقول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://gsoon.hooxs.com
 
طريقة عمل شكولاتة Ferrero Rocher أو الشكولاتة محشية بالبندق بالبيت
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مدونةغصون الربيع :: أقســـــام المنتدى :: عالم ست البيت :: ركن المطبخ-
انتقل الى: